Friday, 12 July 2013

Followers mencecah 200 lebih thanks ! Hadiah Followers bertuah

‫ღ رمضان كريم ღ‬ | via Facebook 

Thanks sangat sesiapa yang dah Follow paan dari Ga Ramadhan Kak Emas Putih , Nabila Medan 
Folllowers and Pageviews terus naik mendadak . tak percaya Ya Allah aku menadah tangan rasa syukur !

Eh jum Qiamulail? hehe .

Okay for followers yang paan guna pakcik Rendem ni paan akan letak dia di bloglist selama sebulan :)
Okay terima je jangan risau akan di rendemmm terus :) Hewww  and header kat belog ni kak erma yang buat so automatik paan follow and then letak dalm beloglist okayy :) Jangan risau yang dah komen ada hari paan follow back :) 


dipilihnya number followers

ke #339 and #280 

tahniah belog Leeya and dan Isyah  !

2 comments:

Nur Aisyah said...

Huhu , Thanks yaa Awaak ;)

farhan irfan said...

arigato gozaimasu !