Tuesday, 20 August 2013

Blog bertukar baju kawaii ;

It's Delovely. ◕ ᴥ ◕ | via Tumblr


Hey bloggies and ohaisuu ! cehh jepun dah aku bercakap :D sekarang ni mencunak-cunak aku punya duit habis lebur derma kat cc just for nak edit skin ni pehh lama jugak -.- brb . Eh , Assalamualaikum ! *sory lupa* hah amacam lawa ke idak ? haha hover aku tak banyak , aku kebanyakkan guna Tutor yang aku buat sendiri , image sidebar tu pun aku buat sendiri uhm payah beb uhmm nak tanya juga amacam bagi korang ?. Ehh Chupss !  ini sticky post sebab paan dah hiastus


" pehh apa punya beloglah kau ni dah lah serabai  puihhhh          
entah pape je entry dia ni , unfollow lah"

:: Contohnya isi hati korang :: 

aku dah credit semua , tapi aku belum puas hati dengan blog aku ni uhm nengoklah macam mana
now aku pun dah mula online  bloggies ni guna Samsung Y *bangga ke?* uhmm kecik je wehh , so aku blogwalk yang mana ada kat cbox aku lah , haiyooo ,

Hahh perhatikan kat sidebar tu aku dah ubah banyak gila lah , *masuk wad* yang  perhh . 
Dekat sidebar aku tambah note and Tuto w / blogskins yang aku pernah guna hah T.T uhmmm kebanyakkan Live preview dah error , soryy ah -.- kalau live preview di blog lain tu dah tak jadi , serabut kepala aku nak ngedit lagi pehh walaweiii . 
{bullet  berapa banyak entah aku hpdate}
 new skins di sidebar 
new tuto di sidebar 
 credit sources aku buat dia disable click kat situ , *motif? adalahhh * tekan right click>>new tab 
bout me ; hah chaiyokk aku tuh hensem tak ?
hah tolong eh jangan buka page source aku 
cbox mana eh ? cbox ? ehhhh aku buat khas dekat entry ni je , yang lain malas -.- semak u know !

okay bye peeps // sayonara !

Peeps ! wanna exchange links? put on my cbox !

Cbox 



 No more Ads on this cbox , please!
Ask me if you have any request

25 comments:

hikari nysa said...

Wow nice kawaii , idee ! Sayonara

farhan irfan said...

@hikari nysa : Arigato Gozaimasu ?

leogurl94 said...

Cute ^_^

farhan irfan said...

@leogurl thankss your bloggies too ;

Nurin Asyada said...

Walaupun blog adik simple tapi tetap kawaii :)

Ierah said...

Comel design baru :D

mazni said...

simple tapi kemas dan lawa. tk rugi duit lebur kt cc semata-mata nk cantikkan blog ni. hehehe

farhan irfan said...

@kak nurin :Arigato gozaimasu akak ^^- thanks for freebies

farhan irfan said...

@ierah : Arigato Gozaimasu !^.^

farhan irfan said...

@mazni haha kan ? tak rugi pun hehe , btw thanks :D

Aswan Azmy said...

simple blog..tpi tetap meriah...

mujahidah maisarah said...

lawa jee..

Hydrangeas Blooms said...

This blog is so 'kawaii' ! =)

Afiqah Junizan said...

Hmmm, blog simple cuma satu je. Tulisan dekat entri tu besarkan sikit sebab akak nak tengok pun susah. Heheh. Tu je kot , yang lain semua awesome XD

Anonymous said...

sorry blogg ila private ;D btw blog paan so kawaii

Shinda Saidi said...

Header tersangat lah comel :3 Widget pun kemas je :)

Farah Arina said...

comel blog . :D

farhan irfan said...

@aawan @mujaihidah thanks for tips ^^

farhan irfan said...

@hydrangeous : arigato gozaimasu !

farhan irfan said...

@AfiqahJunizan uhm hihi font dia comel sangat :D thanks for tip

farhan irfan said...

@Anoymous : sokay lieyaa
@ shinda : thankss angat :')

farhan irfan said...

@FarahArina thanks unnie lkamsahamisa

:: julianaramli :: said...

nice blog .. ! kak jue suka.. ceria cam empunya blog nie.. terima kasih paan sebab sudi singgah blog akak.. nanti kalau free2 datnglah lagi .. ep..

Yumida Huda said...

laaa...comeinye blog...kawaii
cuma header tu makan byk space..hehe
tulisan boleh dibesarkan sikit. senang nak baca. ala maklum la dah tua..kikiki

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualakum... Farhan,

mselim3 visit sini.. blog keseluruhannya cantik dan kemas.. cuma tulisan blog agak kecil dan sukar utk di baca oleh mselim3..
warna blog cantik..

mselim3 kalau sudi visit me k..