Sunday, 22 September 2013

Kenapa berbogel ?


Kenapa berbogel? buat suspen je tajuk -.- ' cenggini paan tengah menaik tarafkan belog fanfic tapi  asalnya masih simple template yang ori punya *cewah* si kawan sebelah uk nyibuk kata Weh pehal blog kau bogel " whakak kau ni kurang fahaman juga tatabahasa wkwk tengok semua pembaca aku ah merajuk kiki .

Tapi kan aku masih proses jalan cerita kat blog fanfic aku tuh uhm payah jugak main fikir siap rujuk komsas lagi , 0.0" haha suka hati je kau eik paan bagi tajuk macam tuh berani kau ! haha okay esok bahasa melayu still Forum group Alhamulilah nampaknya group aku bersaing agak hebat with kumpulan lain wkwk ini maknanya " Jika kita Ingat Allah , Allah tentu ingat kita :)



SEKEJAP REVIEW FANFIC ; NOW WROTE MR MATHS I LOVE YOU !


TAK MINAT PUN KOREAN SENANYA -.-
JOM TERJAH SEKARANG !
jemput jenguk ke belog yang katanya bogel ni hikhhik Fanfic Blog

1 comment:

Yumida Huda said...

cantik la template blog ni
pandai buat