Wednesday, 4 September 2013

Simple Segmen Exchange Links


{From 4th September until 10th september}

Assalamualaikum and annyeonghaseyo ! Hari ni mood paan punya baik nak buat first segmen ni , eceh aku ni hadiah lama pun belum siap pos :face59: maaf ye ? Okay dah tak nak lagi sedih so paan buat segmen " Exchange Links " yelaa kita pun berblog sesambil tu nak jugak untung ye ke dak? Hehe okay lah ikut syarat eh ? Akan ku check iya :face66:


X O X O X O
^^
Tekan sini cepat lah jang !
  • Drop your Ads Linkies :D tak lebih enam ye sila komen Done after that letaklah iklan korang eh ?
  • Tambahan nak letak link GA ponn boleh
  • Terima kasih join T.T Sesama kita selamatkan bumi ! ehh? :n:
Nanti ada hadiah untuk Top Referall blog akan direview serta di blogslistkan :D


This Post got {27 Likes} thanks use our apps : Via_

2 comments:

ana said...

done klik2 ...

http://8share.com/my/specials/axiata-kl-gangster-2

http://8share.com/my/specials/proton-suprima-s-launch

http://8share.com/my/specials/astro-excuse-me-sir-your-malaysian-is-showing

http://8share.com/my/specials/dove-samson-d

farhan irfan said...

@ana : already done :D thanks join