Thursday, 5 September 2013

Review bloggies random ;

inspiring-pictures:

(via ◕ω◕_Life ♥` on we heart it / visual bookmark #37235758)

Assalamualaikum and Ohaisuu , ideee ! Tahniahlah nak review skin yang meletops sekarang dekat Blogskins.com ; btw paan punya skin ni uhmm Aina dia tak letak dekat BS :face72: Maybe sebb takut pencuri coding kan? uhmm okay lets see For the new templates and blogskins ;

Notes dari paan ; Rajinlah ye dan jadilah blogger yang berjaya Insha Allah ! :face5:
Psst tekan gambar untuk ke link  yup :D 

Rating :n: 21 likes / 21 likes 

Alia the Little Bunny ;


Dia punya bukan bloskins , tapi paan tertarik jugak blog dia kawaii but
kenapa Unhappy :'( ? Happylah ye :D Blogs dia kemas je tau tak tipu review jom tekan sini
ala-ala lyssa Faizureen kan? (:n: 20 Likes)

next ;

Aina Najihah EXO



Hah nilah dia tuan tolong design skin ni masehh :D yopp ! hehe lawa and kemas ada req kat Aina 
buatkan fanfic cover wuu its so awesome ! nanti paan hpdate okay :D btw semua kemas Gumawo Chingus !
eceh aku speaking korean pulak jepun tuh pandailah ( :n: 19 likes)

Who's next ? 


Sophea Haniees my partner blogs ! wuu daebakk dapat jugak aku review hah ni pun kemas tau
cute je bias list dia aku minat sangat bukan bias tapi susunan blogs dia ! Yess ! (:n: 19 likes)

^^ 3 Awesome Bloggies to Review^^

Yang Pertama : Kak Uzu aka Emas Putih


New design ! I Like (y) kira boleh jugak setiap hari paan Stalk Akak Uzu ni wow
macam tabiat dah ni :D hehe lawa semua design ! (:n:20 likes)

Yang Kedua ; Kak Mia Liana


Kak Mia punya blog sungguh kemas and dia antara blogger yang peramah dan suka blogwalk 
masehh kak jenguk blog paan nie wee :') (:n: 19 Likes)

Yang Terakhir ; Kak Yumida


Hah tenet tenet blog akak Yumida simple and so kawaii {Cute} wuuu Daebak kak !
Semoga success yup kahwin eh ? heheh kucing tu omeyh gila sia x') (:n: 20 likes)

Yeay Siap Review Okay Sayonara !

1 comment:

Yumida Huda said...

thanks sudi review blog yumida
cantik2 header blogger lain..nice