Sunday, 10 November 2013

Change Your Bold Font


Hey peeps , assalamualaikum n annyeonghaseyo !

okay hari ni aku nak bagi sikit tutor harap berguna lah ye untuk tukar style font yang lapuk -.- yelah bold kebanyyakan hitam besar and memang hampeh lah hang tuihh hahah -_-" lupakan . Re-tutor unallowed without my permission . Nae?

Live Preview

Sila paste code bawah ni sebelum /* Header  

b {
-webkit-user-select:text;
-moz-user-select:text;
color:#eeee;
font-family:Gloria Hallelujah;
text-decoration:none;
-webkit-transition: 0.4s;
-moz-transition: 0.4s;
}


then  korang boleh tukar ikut font yang korang suka tapi kena bersyarat korang perlu lah mencari font nya kat google :- aku bagi freebies .

Font cutiepop


@font-face { font-family: "cutiepop"; src: url('http://static.tumblr.com/q54tzar/Gs7m21f91/cutiepop_1_.ttf'); }


Font little hari hahah -.-

@font-face {font-family:"little days"; src: url('http://static.tumblr.com/ejm8w78/WPwlvia7a/little_days.ttf');}




freebies ni sila pastekan kat bawah kod atas tu okay haihhh macam ni lah contoh


malas nak bebel k bye ~ 

1 comment:

Puan Gojes said...

font page text erk paan?