Sunday, 27 January 2013

freebies doodle box domokun and header random



assalamulaikum haduii penat nya buat benda nih sampai tertidur ish-ish hahahah
okaylah nah ambillah freebies atas tuh penat meyh hehehh :3 Domo *tak lawa cakap*
:P hishh nak ambil comment okay 
okay yg nih senyap hahah header nanti petang paan bagi ,, bye chingus ._. apa maksud chingus
tuh? hailahaiiii okay ahh tak pe aku kasi sekarang jugak :) heheh nah header untuk
awak dan awak . 

( before sweeties )


(Vanila student)

okayy cepat - cepat bagi yang nak tempah  transpasrent atau tak
saya promote seringgit jeh nih :3  adakah orang buat cam tuh kan? heheh so , cepat2
bagi yang mintak edit belog kat ruangan tempahan :) bye 2 chingus

extra: sampai sekarang soph kata chingus aku tak paham hadoii



2 comments: