Friday, 25 January 2013

tutorial buat magik kat facebook !



Assalamualaikum dan selamat petang ! hahah  yang ni baru buat trik nak buat magik kat facebook nih , jangan risau bukan ilmu sesat ye :) anyway nak try tidak ? hah jom lah sesama  try but firstly tolong komen ye ! if nak jadikan tutorial nih tolong creditkan ye :) function at GOOGLE CHROME jeh haha nak tahu jadi apa trylah jangan risau bukan code shut down lappy okay try lah ikut tutor bawah nih .


  • first, log in facebook korang n then tolong pergi home okay :)
  • and then padam kan url www.facebook.com 
  • okay korang apa lagi dah padam tuliskan  javascript: 
  • and then korang paste code bawah nih sebelah javascript: tuh and then enter
javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.getElementsByTagName("img"); DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=(Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5)+"px"; DIS.top=(Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5)+"px"}R++}setInterval('A()',50); void(0)

okay tuh jeh hahah . bye!

5 comments:

Mohd Zuhri said...

tq for info ..
nice entry

jemput komen entry sye jom

http://www.mohdzuhri.com/2013/01/dulu-ramai-berkata-blog-saya-berkarya.html

farhan irfan said...

hehe :) okay

Hazirah Nasir said...

nanti jadi apa? aha, kita tak pakai google chrome, tu yg kuno tu. haha

#HyunSeungOppa said...

wahh! terbang terbang

farhan irfan said...

wakaka tahniah