Thursday, 31 January 2013

Tutorial : Marquee Word on your blockquote


HYOUKA | Art : Teadial
Assalamualaikum dan salam 1 malaysia , haihh hari nih dah 2 tutor dah , and then tak cukup ada sorang lagi request macam mana buat Marquee Word kat sidebar paan tuh hahah ,, yang ni kreatif sikit kan? haah lagi simple tak payah code hantu berbagai tuh haih okaylah jum try okay .. tak ayah kut Live Preview sebab dah live dah kat sidebar tuh hmmp: okaylahh nak jugak okay nih hahh -.- jangan gelak !


Awak Thanks Membaca ! -LIVE PREVIEW-
haa tu dia live dah senang kan? okay kalau nak kreatif lagi korang hiaslah blockqote korang okaii -.-!

dah jum buat !:


  • blogger -> log in -> *takkan signout? -> Template
  • and then copy code bawah nih and paste mana - mana  di bahagian sidebar korang nak 
<blockquote><marquee direction=right>HAVING SORE EYES</marquee></blockquote>
merah : tukar ikut ayat korang :)

okay tata 

2 comments:

hana hadi said...

cantik la.. nanti kalau nak letak blocquate nak try cmni.hehe

farhan irfan said...

hehe wokay2 :3