Saturday, 26 January 2013

Penampakkan Hantu Di Jepun


Assalamualaikum dan salam 1 malaysia ,, err -,- seram dah tengok cerita hantu nih but nih
bukan rekaan memang realiti , Ya Allah seram habess aku tengok perempuan tuh lambai tangan 
and then  dia turun pulak tuh kat landasan kereta api err seram  kesahnya macam nih 
ada 4 orang kawan jepun nih baru balek kutt dari restoran and then tunggu kat stesen keretapi
after that salah sorang kawan dia orangnih meracau nampak permpuan muka pucat kat gambar
atas tu lah muka hantu tuh err -.- takutt  dengan tangan dia mcm kat ats tuh , tetibe diorang
terkejut permpuan tuh turun landasan and then kena langgar dengan kereta api . kawan diorang sorang
tuh histeria tak silap err -.- kita geng ! dengan tetibe waktu kawan diorang nangis tuh ,, hantu tu tengok diorang balik kawan diorang yang tengah nangis . err tak edit and nih or weh sampai satu jepun gempar dengan benda nih haih , jangan lah ada kat malasysia haih -.- 

tengoklah video tuh kat youtube sorry aku tak rela nk bg URL video sebb aku
shock jugak tengok benda tuh haih

4 comments:

Mizz Hatver said...

Ouh cite ni . Dah tengok tahun lepas . Seram doh !

farhan irfan said...

memey ah , :p hahah cuak kan ?

Nur Irdina said...

huih seramm.. btw, banyak ea perkataan "haih".. hahah ;)

farhan irfan said...

ketakutan hahah :3