Friday, 23 November 2012

Freebies BlogSkin choclate couple

assalamualaikum,,, and alohaa guys .. admin bukan paan :D bagi nak bagi freebies blogskin
yang di buat oleh paan . dia lupa nak post and then admin merasakan nak post dia punya 
skin heheh tak tau ahh .. baik ke tak buat aje laa .. heheheh nih SCREENSHOOTNYA

 nak edit ?? whatever please jangan REMOVE credit wokeyh 


(nak ambil comment n credit jangan remove)

akibat langgar peraturan ini ! ini adalah adegan yg perlu bimbingan ibu bapa

kematian pencuri yang mengambil saya punya lalu langgar peraturannya
...gurau k

-PREVIEW TIDAK BOLEH DIGUNAKAN LAGI

2 comments:

Anonymous said...

anyway paan akak nie pengemar template denim ada tak freebies ue ,, setahu akak paan pernah guna template denim kan? kukuku menanya ?

farhan irfan said...

@anoymous dear sis,, memang betul :3 dulu ahh paan tak biasa ahh jugak guna blogskin nie but after partner member blog paan terjah paan apa lagi straight paan edit berbagai and macam2 lagilah heheheh sampailah yakin guna skin ni :D lain kali guna acc kak ! baru senang di tag ^_^