Friday, 23 November 2012

Nabila Medan's Giveaway

tag two little girl: Aina Nadhirah and Sofea Hanis
assalamualaikum ,,, sorry menganggu waktu follower kejap je tak lame . please eih
jangan melencong ke mana2 heehehe . Hari ini rasminya pertama kali paan joining Giveaway ni :) 
dah lama paan tnggu GA nie cume tu ah mungkin waktu tu Sponsor tak cukup eih? hahahah
 anyway jumm lah kita ramai2 melawat blog ni dah lah berkunjung kalau kita join nanti mana tau 
Hati Nabila and Geng terbuka nak Kasi Hadiah kat kita kan ? 

hadiah apa? Of Courselah BAEK PUNYA  nak tau lebih lanjut klik pada banner tu .
insyaallah jika kita dapat rezeki allah berikan itu kepada kita kan hehehhe :D 

akhir kata nak ucap satu sahaja ASSALAMUALAIKUM ..
kata nak hadiah hhehehe 


p/s jum memeriahkan lagii dengan join ke?ajak follower kita join itu lagi awesome!heheh just suggest

3 comments:

Anonymous said...

serious apa hadiahnyaa?

amer corner said...

singgah dan follow . :D follow back ?
semoga berjaya dalam giveaway nabila medan.
assalammualaikum tuan blogger.
amer datang ni ada hajat.

yang ni segment sesuai sangat untuk awak :D
http://www.amercorner.com/2012/11/segmen-pencarian-bloglist-disember.html

yang giveaway ni pulak sesuai sangat sebab hadiahnya menarik
iaitu..
MP3 SPORT
mudah dibawa time jogging.
swatch watch 3x.
http://www.amercorner.com/2012/11/mini-gempak-giveaway-by.html

Nur Amiera said...

bw sini dari segmen yg sama :D 

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/nabila-medans-giveaway.html

jom join segmen nie ..

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/holiday-giveaway-by-anis-and-fareesha_27.html