Friday, 23 November 2012

Tutorial : Letak Widget Twitter Update di Blog

assalamualaikum~ n alohaa le visitor  .. wait sebelum ke topic utama 
paan nak kongsi kegembiraan paan '' heheh follower dah menaik  alhamdulilahh bersyukur
32 follower je  Onion Icons okayy so paan akan cari follower paan yang ke 40 Onion Icons paan akan menop -upkannya sebanyak
RM 5 heheh tak nak ke? tak nak tape berikan laluan kepada ,mereka yg memerlukan hehehe Onion Icons.


Onion Icons Onion Icons 
apa2 akak tak tahu?jum terjah anyway credit  to :  kak nureen

hehehehheeh ikut step ye  

.first sila sign in dulu twitter terus ke SINI 
Crazy Rabbit IconsCrazy Rabbit IconsCrazy Rabbit IconsCrazy Rabbit IconsCrazy Rabbit Icons
.Dah sign in? takkan sign out kutt kan? okayy pergii ke setting 
and then korang pergi tekan WIDGET  macam kat gambar

 korang tekan and then dia akan keluar cam nie :
tekan CREATE NEW okay yang bawah dia tuu comfirm korang belum lagi 
buat -.- '' (biarkan monyet ni pi dulu jgan aku dah )Monkey Icon

  when korang tekan korang please daftar username n apa2 je ahh yg pasti jgan keluar dari kotak user tue macam yang  favourite ,list2 ,search abaikan okayy kalau tak akan disumpah jadi macam monyet bawah tu.


 then lastly save change or pape jelaa and copy code bawah sekali 
COPYRIGHT  jangan tinggalkan satu pun okay . Pastekan kat ADD a Gadget korangh okay
bagi pengguna blogskin paan cadangkan bawah follower korang eih.. paste ahh faham2 je ahh nak edit : )

Monkey Icon
(haiwan ini disumpah akibat langgar tutor paan )jeng-jeng!!

Monkey Winkspaan dah bagi  tuto ? comment k tak jadi sila im saya di facebook ..........
anyway lupa nak kata nak copy kena tekan CTRL + C  baru function daa kau copy aku punya siap kau heheh untuk si pencuri ahh . kalau tak  nanti aku tak halal kan masuk METRO kerana copy 
Monkey Emoticon 


7 comments:

Anonymous said...

wah paan emoticon tu dapat darimana ? lawa ahh ..

farhan irfan said...

Dapat mana ? best view GOOGLE lah ! :3

Anonymous said...

eleh kuajak eih tape2 sombong -.-''

nureen soleha said...

Paan, Thank you sooo much fr the tuto :D

farhan irfan said...

kak nureen most welcome hahhaha jadi kenyit mata cikett RT @nureen soleha Paan, Thank you sooo much fr the tuto :D

shira stilleto said...

paan thanks ta0

farhan irfan said...

RT @Shira stilleto paan thanks tao ... hahha sookay budak ^^-