Wednesday, 28 November 2012

FREEBIES : ROMANTIC DOODLES aka HEADER


assalamualaikum and aloha ~ farhan dah bosan so buatlah freebies header nie taraa tak lawa? *double triple what ever* so here my collection handmade okay anyway credit to little  for doodles lalalal so jum amik jangan malu but follow dulu and credit okay heheheh 

for girl sahaja kalu lelaki nak jugak hahaha what ever '!  :http://i1327.photobucket.com/albums/u678/Farhan_Choco/cats-5.png

terbuka kepada semua orang awam heheheeh jyeahh:
http://i1327.photobucket.com/albums/u678/Farhan_Choco/cats-4.png

 double upzz hahahha papelaa tengok gambar tu vanila coklat theme tau korang nak ? amek je hahahah teringat VANILA COKLAT <3
http://i1327.photobucket.com/albums/u678/Farhan_Choco/JH.png 
so tu jelah header sbb paan kan ada kata nak buat header if follower sampai 40 hhehehe
okaylahh nak chow pulak rasanya hehheeh kayy bye assalamualaikum

p/s :nangis  tidak dibenarkan di sini hehehehehe .


9 comments:

Izza Sakura said...

comel...

rikha said...

as lalala

farhan irfan said...

@izza Sakura thanks hehheeh anyway congrat's dapat download photoshop ^^

puteri zuryn said...

awsome wak be my follower okay

Anonymous said...

ambil satu thanks coco hahahah :3

angah said...

woi,, nak header semua !

Nuyeen said...

Lawa header:)

farhan irfan said...

@Izza Sakura hehe banyaklaa :3 ngee~ thanks

farhan irfan said...

@Nuyeen hehe ? yuu -.- akk punyaa pun awsome