Friday, 15 February 2013

Farah Iris Gadis yang kutuk Islam di twitter .





Assalamualaikum an annyeonghaseyo! err hari tuh Aku ad post tentang si Justin Bieber tuh after that ntah pengikut dia maybe ? kutuk Islam ,, Please Respect Our Religion ! Kau bertudung but memalukan kaum wanita ,,ohh Fuck You Bitch ! err maaf bahasa kasar untuk dia hmm k ahh try tengok tweet dia kat bawah nih -.- jum bash dia . Kau nih maaf eh ? Kematian itu semua ketantuan Allah jadi Apesal kau nak Salahkan Allah pula, kan itu sifat harus Allah  menghidupkan dan mematikan makhluknya ,, haih Astaghfirullahaladzim .


4 comments:

LuNa Lee said...

salam. singgah n follow cni.

jemput singgah cni (:
http://wonderfullife911.blogspot.com/

syah fieyh Qaa said...

banyak nya retweet even dia cakap perkara yg tk baik. xD

farhan irfan said...

kan , sakai much perempuan tuh -.-

Anonymous said...

mak dia xsempt ajar dia sb tu dia jd cmtu..mntk bertaubat la