Saturday, 2 February 2013

Tutorial Facebook trick ! - inspect element-


Assalamualaikum n annyeonghaseyo thanks sebab like fp Farhan choco please mintak like fanpage saya kat bawah nih :3 okay? thanks ! okay  happykan? jum kita buat magic kat facebook ngeh ngeh :3 maaf kepada pemilik facebook bernama aiqal ,, aku guna faceook kau buat magic nih kuekue  btw kan ? tolong eh..

mintak like kejap Fan Page nih :') buat muka kiut macam Zain sekali gus nih ada orang request

  • Log in ke facebook korang yang belum buat -.- apo kono jang ,, =_=
  • okay and then  korang ke home :) after that kau pilih sesape je korang nak target okay !
  • then , kalau paan target budak bawah nih wakaka dah dapat target ? ngeh ngeh apa lagi korag tekan right click and then pilih inspect element . jeng apo kono jang ! okay kat button search korang cari ah sedikit ayat status target korang tuh, okay?

  • macam bawah ni  pulakk and korang dah dapat jumpaa status budak yg korang target kat inspect element yang tuh lagi bagus okayy make sure sama eh status target korang dekat inspact element
  • okay now korang tekan status target korang yang ada kat inspact element bukan status asal. Dah jumpa? good ! okay korang tekan double kat status target korang yang ada kat inspect element orait, automatik dia highlightkan sampai status tuh and then apa lagi korang tukar ayat korang macam gambar kat bawah nie

wakaka dah tukar apa lagi enter lihat nengok apa jadi kat status kawan korang  kueh kuehh 


  • Extra : kita  jeh boleh nampak -.- okayy tak yahh sentap ! -.- sakai much 


6 comments:

farhan irfan said...
This comment has been removed by the author.
syada said...

wahh jadi .. >< arigato gazaimashhs .
btw macam mana awak buat cbox awak , means ada hover ttop cbox ?

Anonymous said...

hwhw lawa,, but ajarkan buat hover cbox macam awak !

fake le said...

wakaka jadi ^^ lot's of thanks for tutor okay ,, anyway lawa cbox

✸Maizatul Nurirwane Idr✸ said...

Jemput join, lebih daripada 60 hadiah! :)

http://softness-self.blogspot.com/2013/02/short-segmen-by-nurirwane-miwaa.html

farhan irfan said...

insha allah ;)