Saturday, 12 October 2013

Contest GA #1 ; isi buih kata komik yang sengal


tekan banner for join

Assalamualaikum w/ annyeong , moshi moshi ^^ " ihadae doseyo ? " act aku join Ga ni best sangat biasalah aku suka sangat isi form kat komik seperti kebiasaanya --" *ceh~*




Dialog antara Along n Angah . oh yee , kepada penganjur sila tekan link di bawah kerana
"right click" di blog sudah saya Bunuh--  harhar

" saiz ori punya -> http://2.bp.blogspot.com/-S3tItRTlCj8/UlkP-MiU5yI/AAAAAAAABVk/GdHEutQpVjQ/s1600/900.png "
kalau angah aku macam tuh , mungkin arwah barangkali ' ^^

7 comments:

plain83 said...

ohhh tetiba teringat kat member zaman skolah dulu, mulut lebih kurang si angah tu lah hahahah~ XD

join de arigatou~ X3

ifharz fizo said...

kuikui ;> hehe act aan punya anak buah huhi mmg mulutnya ayam ;3 joesemayu

ifharz fizo said...

kuikui ;> hehe act aan punya anak buah huhi mmg mulutnya ayam ;3 joesemayu

Asmar Arafad said...

Hai gud luck bro

ifharz fizo said...

kamsahamida ^^

P#eoniX said...

thanx join!!!gud luck yer!!!!

PiSCes Za said...

ni cakap pasal diri sendiri ke ni.. yang part "seluar dalam pun mak yang belikan" hahahaha.. good luck ye