Friday, 18 October 2013

New Design

Assalamualaikum ! 

Yeayy akhirnya setelah sejam aku mengrafikkan atau memakaikan baju kat blog aku nih wuhuu , thanks for tutor . Footer aku geram triple lawa sangat -.- ahaha , btw nampak macam blogskins right ? Yee maaf tapi ini Template denim yee 100 % no basecoding anyone . Harhar , fuhh nampak bila aku dah u sikit design aku ramai yang mula menyinggah kat pondok buruk ni haha , see -.- *phew* exam pun okay its okay harhar , walhal aku penat menghafal eh ada peniruu rupanya . Gaban betul punya orang .

" Header lama " Tata .


"Header baru" Holla !

Sat aku hanya dapat dua url sahaja untuk dibloglistkan yang lain tak nak ke :| tahulah blog aku tak seberapa meningkatkan pageview korang lahai -.- sampai hati cewah feel memalam buta ni . Heeeee
;__: masih exam lagi doakan aku straight A pleaseee :/ hehe

Pertanyaan kat ask.fm & cbox 

Macam mana nak follow awak eik ? 

Okay firstly minta maaf sebab lupa pulak nak letak button Follow tuh hah nampak kat header tu , " Follow blog , Facebook " okay adios .

Sticker tuh dapat kat mana ?

Google kan banyak taip je " Sticker kak ton " muncul nanti :)

Exchange links awak kat mana ?

Hoverkan kat header nanti mucul navigate aku "Exchange link" Tekan please isi nama and url blog kat cbox

Mana dapat icon kecil - kecil tu ?

Aku tak suka sangat freebies icon cartoon kat blog entah hape-hape -,- sorry tak mo sentap nah choki-choki engrampixel.tumblr.com

Insya Allah segala pertanyaan lagi akan aku sambung part 2 yeayyy * Macam film korea pulak*

16 comments:

Safiena Pina said...

Masha Allah comelnyeeee layout baru ni sis!

asnawi hassim said...

Comel ;D!

Yumida Huda said...

blog nampak cantik dan berseri, maybe tulisan tu blh dibesarkan sedikit

Miss Huda said...

Cantekkk! Suka sangat. Nampak 100% macam blogskin. Congratz! :)

Nak request tutor exchange link tu boleh x? Macam mana nak letak link dekat header tu. Thanks ^_^

ifharz fizo said...

@Safiena Pinamasehh btw saya bukan "sis"

ifharz fizo said...

@Safiena Pinamasehh btw saya bukan "sis"

ifharz fizo said...

@asnawi hassim trimasss

ifharz fizo said...

@Yumida Huda baiklah kak^^

ifharz fizo said...

@Miss Huda ok nanti lepas exam paan buat ye :)

ifharz fizo said...

@Miss Huda ok nanti lepas exam paan buat ye :)

Nur Adila said...

Comelnyaaa

ifharz fizo said...

annyeong , terima kasih

ifharz fizo said...

annyeong , terima kasih

Yumida Huda said...

header tu comel sangat!

ifharz fizo said...

terima kasih ^^-

ifharz fizo said...

terima kasih ^^-