Thursday, 3 October 2013

Kisah doodle ; order !


Assalamualaikum & otl .

first time buat doodle dan menjadi yeayy selepas di combine incik Photoshop and nenek Paint Tool Sai , yang hitam tu effect drop shadow lahaii , okay sampai situ je credit haa ni nak habak mai lah kan , 

Apakah perasaan anda bila apa yang anda pesan di restaurant , conthnya

Mia pesan nasi pataya , Sotong kunyit , & milo ais 

tiba-tiba si waiter hantar 

Nasi pataya , Sotong Kunyit , Milo Ais , Udang Kunyit 

ihae doseyo ?

mana ada aku pesan bena tuh lahaii , salah waiter tapi kita tetap kena bayar T^T Geramnya
baik-baik Rm65.-- jadi RM 70.-- " Pehh pilu mendengarnya

**** 

One day , paan & kawan paan minta air milo dua si waiteress ni kasi tiga pulok 
aigooo dah seram sejuk , mana lah tahu waiteress tu kata " tu kawan sebelah awak  berdua tuh ? Jadi tigalah " . Alahaii paan kata lah kat kawan paan , kau pesan tiga ke ? dia mmg kata tak langsung so apalagi bayar tetap bayar , minum jelah haha  . Adios


9 comments:

Yumida Huda said...

pernah byk kali kena
tp malas nak bising2 kan
ambik je la...
klo dia hantar lebih xpe
tp klo kita terpaksa tggu lama brg tu x sampai2..rs bengang sikit..hihi

ifharz fizo said...

paan lagi geram kena bayar jugak walaupun brg yg salah

Iman Feeqry said...

Hmm, samelah yg kena dgn adek Iman. Sabor jerlah ^^

ifharz fizo said...

apa kenalah waiter skrang ni --"

Cikk Mira said...

Tak pernah kene lagi lah setakat nih . Huhu . Tapi klo bab penghantaran makannan tuh mesti lambat . Berejam tunggu . Kenyang sbb makan angin je :P

ifharz fizo said...

yang tuh pun sama jika kita plus plus kan semua n then mix kompom jd lauk jugak kiki

Nysa // said...

aku pun tak suka macam ni , so annoying , tak salah lah sebab lama , ni tak hampir 20 minit bagi menyiapkan pesanan aku mana tak hangin .. -.-

ifharz fizo said...

nysa ingat tak kita nak pesan kat kfc pun lembab aigoo

ifharz fizo said...

nysa ingat tak kita nak pesan kat kfc pun lembab aigoo