Sunday, 6 October 2013

Kpopers ?

Sticky Post

Assalamualaikum an otl .


wuhuu tajuk ia memang aku tak nafikan lah sangat lah tak percaya , Aku pelajar yang minat agama sangat boleh termasuk kpoppers lahai lepas tengok Death Bell, wuhuu , kat hp apps " Learn Korean" pun amik , kiki
so on paan ah mula minat actoress ni hah , sebelah hero best cerita ni sampai blog aku terpengaruh habis T^T



Kang I-na wuhuuu 


Kang Hyun 

okay part ni aku suka tahap gaban sikit sweet giler lah btw ni bukan genre romantic
ni genre Horror okay ? semua ni aku snapshot kat movie kat laptop aku 


-------------------------------------------------------

Death Bell

watch now , info siskit

- Box Office
-got berjutaan ringgit
-Horror scene
-Romantic Scene

Ask + tag = Answer it . ..

okay bye




2 comments:

Mia Liana said...

suka tengok kulit diorang ni... cantik je..

ifharz fizo said...

hehe kann kak ? saya suka & terlanjur minat pula :o hehe