Monday, 14 October 2013

Duo Giveaway By Iman & FD



Jemput garu beg bear kat atas ^^-.-

Assalamualaikum & annyeong ,

Suatu Malam , sewaktu saya ingin mengambil susu image , saya jengah laptop buruk ni *kau mencarut laptop aku , aku abracaabrakan kau* bukak je eh terjumpa pulak Ga iman & Fatin  apa lagi join lah.  follow semua sponsor *siap*      saya pun siap menonyoh

punggung rusa ni -> image yang bagi iklan . Follow akak kat pesbukk tu  image lepas tu maxis

 hantar sms cenni ;




Title
038000800 ; from maxis

pas internet awak nak habeh ! , tokseh buang maso meh langgan
internet mobile 100 mb pon buleh
image


haaaa pehhhh so aku apa lagi image rushing nak follow & tonyoh kepala  monyet 

ni kat pesbuk Lol siap sumo aku pun menang present hikhik *gurau* .

5 comments:

Farah Arina said...

datang dari GA yang sama . goodluck :D
http://arinalola.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-iman-fd.html

icon semua comel-2 :D

ifharz fizo said...

terima kasih ^^-

ifharz fizo said...

terima kasih ^^-

ifharz fizo said...

terima kasih ^^-

mawar berduri said...

Datang dari GA yang sama Goodluck too...http://hafiznur.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-iman-fd.html