Monday, 31 December 2012

Blog Review : Review blog Aina husna

Assalamualaikum :) dan selamat pagi , petang , malam ,, *tertaluk kepada waktu di negara anda
bhhahaha :) happy sesangat nak review blog orang ni ,, before that tahniah kepada
pemenang 1st Giveaway By Adilaa  Shahirah .. okay laa jum kita terjah Blog si Pemenang

disini akan di rate saya misalnya saya akan bagi berapa star untuk blog awesome 
Harap sume setuju 

tidak ikut susunan yee 


tahniah kepada Aina Husna ,, baiklah paan nak review ni heheh :)

Interesting didalam blognya : Kemas ,  cute miutt , shout box nya Double Awesome nih 
dengan Temanya pinkish  lagi  , header terbaik ! scroll bar nice , , info blognya berguna 

harap korang jemput ke blognya :)



 Nasihat 
  • Nasihat opah :  kalau boleh kotak ask.fm letak kan background supaya kelihatan menarik
  • susunannya bagi saya 0kay sesangat syukur Alhamdulilah cuma mungkin marquess GA tu boleh diletakkan diatas post aina macam kak fatin hazwani 
if tak nak dengar ta pe kalau degil jugak oppa ganyahh kau  bhahah   


baiklah Ranking untuk Aina :   / 5   superb(s)star

thank you :)

3 comments:

Sophea said...

blog aku x review/?

#JemahAwesome said...

Thanks paan :3 iyoooo iteww dengar nasihat awokk :p

farhan irfan said...

hahah welcome :)