Thursday, 27 December 2012

New Year Giveaway by FY n NEB


Assalamualaikum to WOW Friends    ------CHOPP Want to Join thig GA 
JUST CLICK THE BANNER

Okayy , done ! 

Lawakan banner dia ?  yeahhh doble AGREE 
 OKAYY before that nak ucapkan GOOD LUCK YA,, penganjur n sponsor ^^-
untuk GA ni  insha allah dapat sambutan hangatt 

okayylah nak cite apa yang  menariknya tentang banner n GA di atas

.Banner secantik macam penganjur  :)
.GA ni best and d'superAwesome 
.haa ,, diorang pun cari 50 pemenang ,, ishh really kau tak nak?
.nak tengok hadiah dia tak? okay ni contoh-contohnyalah


Senarai-senarai hadiah ? awesome ,, nak? join jom !

Topup RM10 (1 pemenang), Topup RM5 (9 pemenang), Topup RM3 (3 pemenang), Edit Full Blogskin (2 pemenang), Edit Washed Denim (1 pemenang), Doodle (4 pemenang), Banner (1 pemenang), Transparent Header (5 pemenang), Tudung Bawal (2 pemenang), Header (5 pemenang), Keychain (1 pemenang), Bloglist 3 Bulan (5 pemenang), Felt Craft (2 pemenang), Blog Review (8 pemenang), Leather Purse (1 pemenang)

 Leave A Comment .
writting by farhan 



7 comments:

fayun said...

assalamualaikum! terima kasih sebab sudi join New Year Giveaway by FY & NEB ^^ nak bagitahu, ada perubahan dekat bahagian syarat syarat GA tu. iaitu FOLLOW webstagram Alyia dan 2 iklan churp churp harap ikut kesemua syarat. jujur? in shaa allah anda tersenarai dalam 50 pemenang tu!

check here-- http://nzfyns.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-fy-neb.html

eymasu said...

singgah dari GA yang sama..jom singgah blog saya..(^_^)

http://eymasushoppe.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-fy-and-neb.html

siti fatima Arifin said...

Hello Blogger...

Dari GA yang sama... wish u good luck and all the best. Saja nak jalan-jalan dan follow disini.

Jemput singgah ker blog Cik putih:

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/new-year-giveaway-by-fy-neb.html

Pelengkap Rusuk Kiri said...

follow sini dari segmen yang sama :)

jemput singgah ke http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-fy-neb.html

Syah said...

Hai! jom join dua GA gempak ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

fayun said...


tahniah sebab menang dalam ga saya :D

http://nzfyns.blogspot.com/2013/01/pemenang-new-year-giveaway-by-fy-neb.html

SD said...

hai.. congrats sbb menang GA Fa Yun.. jom join segmen sy nak cursor name free :D

http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-nak-cursor-name-by-hawa.html