Monday, 10 December 2012

segmen: Memori 2012 Terpahat di Ingatan


Assalamualaikum and bonjour fellas~ hehehhe anything paan tertarik jugak dengan contest by ECAH

heheheh okay laa DIRECT bukan D.I.R.E.C.T.I.O.N.E.R okayy 
  
hahah okaylah cukup laah berlawak yg tak lawak .

berikut merupakan gambar pada tahun ini sweet pahit pun hadeee :D
anyway kitaorang bukan couple but akk adek ye : 



intro : akk yg macam najwa latif tu hahah KAK NYSA
OKAY,, yangg pura-pura cute tue paan :DD


waktu tue kitaorang tengah bersembang , bercerita, bernyanyi and then paan
nie dengarlaa sikit-sikit citer kaknysa sedih kutt dengan ex dia so sad hmmmp

n then kitaorang kongsi tips and everyday kitaorang rajin snap shot ~
hahah but kak nysa malas ahh nak upload hohoho okay nie jelaa pilihan
foto untuk contest nie hope di-review cik ecah yang comel lotee nie hehehhe


okayy bye ,, assalamualaikum .. and olla !




7 comments:

emma michiyo said...

dari CONTEST yang sama untuk upkan follower.. jom dtg rumah sy plak...:)
boleh shopping jugak sini

http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

farhan irfan said...

@emma michiyo ,, okay .. done thanks for visiting my blog

ecah said...

tq sudi join segmen ni.. akak dtg follow adk.. ^_^
anywy, nice memori

Nadia Johari said...

good momnt..i like..

jom terjah saya plak..follow me back..saya join segmen yang sama..
salam eknaln..

http://miszrockers.blogspot.com/2012/12/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

ecah said...

tq sudi join.. ^_^

tq juga semua yang terjah menerjah memori 2012 kawan2 blogger..

jom check memori kawan-kawan kita dengan list peserta ni.. happy blogging olls!

http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-memori-2012.html

TintaMerah said...

Jalan2 + baca2 + follow
Mesti korg rapatgilker2 kn??
best..
dari segmen yang sama
http://tintamerah4488.blogspot.com/2012/12/segmen-memori-2012-terpahat-dalam.html?showComment=1355986072674#c4882014349253021164

myu said...

Salam perkenalan :)
Myu singgah dari segmen yang sama ;)

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/12/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html