Friday, 28 December 2012

my second skin :kawaii blog :)

*kredit gambar tiqah

Assalamualaikum and olla~ hari nie pagi tadi ke semalam ehh , paan buat skin nie :)
 malam lah rasanya siap skin nie,, Alhamdulilah . basecode by Adilla and Edit by me 
so sorry okay .. paan dah credit sesiapa yang paan dah guna tutor n freebies 

Ada orang kata ,, macam mana nak daptkan Interesting Pic ,, Hissh itu pun
susah kahh?  meh sini senang je .. hahah korang boleh referr dekat 

.Tumblr Nurin Asyada 
.We Heart it 
.Everything Inspiring 

----------------------------------------------------------

okaylah dah sampai thailand dah kisah kita :)

okay ini skin yg di - buat oleh paan 


kawaii blog okayy lahh terus je  korang boleh download kat bawah ni
ada live preview sekali 

   //   

*double extraa    

pilihlaahh gambar kiutt mana korang nak  ada download ada live preview 

okaylaah tata..............

6 comments:

Sharifah Iris Syed Iskandar said...

Nice skin, Paan :D Comelnya header! Yang navigation tu semua ada hover effect eh? :)

farhan irfan said...

haahh ,, thanks .. ;) hehehe

fayun said...

assalamualaikum! terima kasih sebab sudi join New Year Giveaway by FY & NEB ^^ nak bagitahu, ada perubahan dekat bahagian syarat syarat GA tu. iaitu FOLLOW webstagram Alyia dan 2 iklan churp churp harap ikut kesemua syarat. jujur? in shaa allah anda tersenarai dalam 50 pemenang tu!

check here-- http://nzfyns.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-fy-neb.html

Myra Eunhyuk said...

Salam, kte dh follow awk Paan..slm prknalan!! nice skin :)

Myra Eunhyuk said...

Salam,kte dh follow awk pnya blog!! nica skin!!:)

Myra Eunhyuk said...

Salam, kte dh follow awk pnya blog!! nice skin

:)