Thursday, 20 December 2012

Short segmen:Aku suka dia by hanim dan fiza



assalamualaikum n good morning , evening , night n eid ul fitri ..
ecehh abaikan laa intro tue ,, okay  paan join contest in  kerana empat alasan

  • it's so cool andinteresting terutama pada banner diorang macam kat atas tu ^^-
  • segmen nie memang sesuai or all teenager(s) and bloggers
  • hadiah it'so cool .. some exp: top up ,bloglist,review ,cursor,doodle,edit blog
  • and template design yang menarik ,, >< sekian 
  • eih3 ada lagi satu ,, penganjur n sponsor yang friendly
okayy

Aku Suka Dia   
 perkenalkan NHS and paan .. yoo peace ^^V

Nurul Hanisah Shahrudin  is my niece  who is also my neighbour.

 okayy kak niesa ni pun dulu paan tak kenal,,
but biler paan jadi neighbour nyaa dia barulah faham 
okayy aweet moment nya adalah waktu nie,,

kak niesa tengah gaduh ngan boyf dia.. so kitorang buat satu game planning
okayyy paan bantu kak niesa ,, kak niesa ajarkan subjct yg tidak di fahami so good !
hehe then kitaorang berbual and snap gambar ni ( CHIIIK) AND LAYAN PULAKK
VANILA COKLAT.. awesome!!! ><  gambar ni paan snap n then mintak masukkan kat facebook,,. hehehehe okayy n then kitorang pun balik n sambung edit blog.. ^^^ oka

ada lagi satu gambar but tapelaa nie dah lawa dah   ..
okay
 anak dara tade halqum,, assalamualaikum


link akan dilakukan esk harap maklum

3 comments:

Double NH said...

heyy , tengs sudi join segmen niyh ! good luck :)

farhan irfan said...

double wow ,, t to h to a to n to k
you

Nur hanim said...

http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2012/12/update-asd-peserta-dan-sponsor-wajib.html

Upadate! Peserta dan sponsor perlu baca!