Monday, 17 December 2012

GA by anis ,syafiqa , sofea = GA MELE-top


Assalamualaikum n Olla~ 
tadaa ,, jing ,,jeng bunng ,, blurp-blurp hahaha <- apakah saya mengarut ! 
*abaikan intro ,, maaf

Hari ni Farhan join GA nie *ups GA atas tue hahah*crazy monkey 004 nampak semarak ugak sambuatan so
apalagi paan joining jugak akhirnyaa ~ hahah . Hati senang sikit nieyh ,, hahah sbb internet cepadd je .
eih3 jap lupe nak menge-TAG yang inihappy white cloud

~ 2 orang gadis muslimah ~


hahah okay menyambung pula karangan  kita , hahah :3 #misterPotatocrazy monkey 016(nak hadiah ..boleh)
anyway ,,tv baby 04 GA nie menarik apabila melihat banner nya yang kemas - gambar pun ayu je lihat heheh

okay menelaahlah jugak blog penganjur yang le AWESOME tu heheh 

siapakah si penganjur ? haaaah jum terjah blog diorang
okaylaa inilah karangan saya kesemuanya adalah 300 pth perkataan  hahhah
bajetlaa aku nak mengiraa hahah:3 LOL crazy monkey 006

okaylaa sudah bye ~ Assalamualaikum semua ~ 

H A N Y A - M E N G H A R A P KAN -K E R E D H A A N - ALLAH

3 comments:

♥ Anis said...

Tq join paan ^^ Haha cukup 300 pth perkataan XD

farhan irfan said...

sama-sama anis ! ^^ hope paan menang heheh ecehh

Sofia MochAifos said...

Assalamualaikum.. Tahniah Farhan sebab Farhan terpilih sebagai pemenang first GA kitorang ni.. Sila tuntut hadiah eh :) http://studentkecik.blogspot.com/2012/12/pengumuman-pemenang-1st-giveaway-by.html