Monday, 3 December 2012

FREEBIES : ICON CUTE (1)


assalamualaikum hari nie admin nak kasi suprise punya ! tadaa Icon Cute 
heheheh sorry k tak banyak cukup2 untuk stok je hahaha siott  !ASCII Emoticon

tarra pilihlah nak ambek bagitau tau tak beritahu pun jeritlah 
if tak nak jugak pergi ke SINI

 ASCII EmoticonHello Kitty SmileyCute Cat EmoticonKao Cherry EmoticonNasubi Chan Smiley
Kao EmoticonKao SmileyKao EmoticonKao EmoticonKao Chick EmoticonKao Panda SmileyChick Emoticon
Kao SmileyKao EmoticonKao EmoticonKao EmoticonKao Emoticon Kao Smiley Kao Emoticon  
Chick Emoticon Chick Kao Smiley Kao Chick Emoticon Kao Emoticon Kao Smiley Kao Emoticon 

okayy yang nie yang besar 
Bunny EmoticonCute Bunny Smiley

cukuplah buat santapan je ya !Ragnarok Emoticon
lain hari insyallah jika allah beri paan peluang 
paan akan kasi supericon okayy ^^anyway thanks to cerita hagemaru
bgi inspirasi bgi icon nie

bye assalamualaikum !
yang

4 comments:

nysa said...

paan macam mana akk nak copy? adeihh . atoitoi. anyay nak satu k

Anonymous said...

wahh eceh sorry eih paan akk guna bb so tak dapat nk bkk acc google sorry but nak semua eih..//

farhan irfan said...

@Anonymous hahha wak luu heheh :3

farhan irfan said...

@nysa
ouh okay2 tape 2