Thursday, 27 December 2012

SIMPLE SEGMEN : ENTRY TERBAIK (WOW)


[[C L I C K   B A N  N E R   D I A T A S]]

Assalamualaikum to WOW friends ^-^ trimass membaca entry ini ..
DOUBLE WOW Tersangatlah comell - header ke banner tue 

Hari nie,, paan nak tulis (________) hahaha tentang entry n segmen yang gempak nie
okayy now paan nak citer apakah yang menariknya SEGMEN  nie .. antaranya ialah : 

banner simple but cute's
 segmen okayy tak perlu kite nak follow sponsor sebab hanya perlu
follow n follow twitter irwan sahaja simple kan?

hadiah is supriszeddd(S)  

top up x RM 30 , Blog review  , bloglist kekal 

okayy jum terjah entry paling awesome selama paan ber-blog
.......................................................................................
 ENTY TERBAIK ?

Selama saya berblog nie,, agak seronok when ada GA 2012 . 'Search di google'
kepahitan tu adalah sedikit kekadang laptop jam tak sempat menulis .. ishh 
But yang seronok sekali adalah,,, dapat menaip tentang diri2 kawan-kawan sendiri..
Menang GA Adalah yg terbaik sekali terutama BANNER nie salah satu contoh hadiah
yang ANIS buatkan BB hadiah GA ,, thanks ANIS  

And thanks to  WOW Friend(s) --- see you soon guys! 

hmm okaylahh dah tak tahu nak tulis hape bateri pun low 

hope menang nak sangat top up but tak mampu ,,hmm okayylaa 

TAG - ANIS   


AKHIR KATA  ASSALAMUALAIKUM

2 comments:

P E D O T said...

Dari segmen yang sama. Jemput lawat blog saya. Anyway, goodluck! ^^
http://pedotbunchet.blogspot.com/2012/12/simple-segmen-entry-terbaik-2012.html

Irwan Alessa said...

assalamualaikum, hai terima kasih sebab join.. Btw anda telah di list kan sebagai peserta Simple Segmen : Entry Terbaik 2012..

Update peserta dan penambahan hadiah..
http://www.irwanalessatyme.com/2012/12/simple-segmen-entry-terbaik-2012.html

Jemput baca sekali semua peserta yang lain ok??

Anda mungkin pemenangnya.. :)