Saturday, 29 December 2012

JOM KENAL : FAQIHAH HUSNI DAN AINA HANANI


Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia ,, bhahah maghriib-maghrib nie rasa nak 
tulis entry but tak tahulaa nak tulis apa .. jeng-jeng ..  okaylaa ad org tanya siapa Faqihah Husni ,, ?
orang kata Hot Stuff ,, and beautiful girl..  bhahah  nak kenal jum intai

before that entry profile ini diambil dari blog mereka sendiri  . haa? mereka  ? hahah
Nanti kita akan bincang dengan Artis Jemputan kita 

 name :  Faqihah binti Mohd Husni
  can call : Qihah, Faqihah.
 born on : 23 Januari 2000 ( next year 13 th tuaa dah ye  )
fav colour : Kelabu , Pink, Purple  dan Hitam
 hobbies :berblogging, berfacebooking, dan tengok TV Astro
 mula berblog pada : 18/2/2011 bhahah untunglaa 



Ranking untuk blog kihah : superb(s)tar

 Blog | Blogskin | Facebook | Twitter | INSTAGRAM 
 Skype/OOVOO : faqihah.husni | Instagram : faqihahhusni
 Email : fkihah@yahoo.com


whoo ! tengoklahh blog qihah  sangat awesome Follower(s) nampaknya
dah boleh kalahkan Artis Jemputan kita :3 Aina Hanani

Okay before that paan nak citer paan kenal blog diorang pun
dari Follower(s)  farhan lupee sudah nama sapee.. so sorry,

Nurizzati Aqilah Bt Mohd Azam
; Aina Hanani | Nia
; Aina | Izzati
; Perempuan Sejati *ececeh
; 05 Mac 2000
; #TeamKhemah #TeamHijrah
; Cita-cita ? Chef | Muslimah Fashion Designer
; Life Idol ? Nabi Muhammad S.A.W. :')
; Adore ? Kak Wiyah & Kak Liyana
; Berfikiran agak matang *Katanya
; Keras kepala, batu atas jalan lagi keras mungkin :p
; Mata sepet bila senyum sampai ke telinga *mohon muntah
; Ingatan Memori yang rendah *siap ada pengesahan doktor
; Benci asap rokok dikacuk dengan perokok dikacuk lagi dengan penjual rokok *rejam
; Suka buat benda yang tak masuk akal 
; Suka memberi 'ceramah' kepada orang lain sedangkan dirinya pun macam tak betul
; Seorang yang memahami perasaan orang lain *kalau depa cerita masalah depa dekat Aina
; Unfriendly actually *orang tegur dulu baru Aina layan
; Gila kamera | Mengabadikan ciptaan Yang Maha Esa. 
; Jari jemari ligat menari di atas papan kekunci keyboard. Grade? Maaf, hanya belajar berpandukan Tab, Revontulet & OnlinePianist
; #Greysonators ? Haha XD

Facebook = https://www.facebook.com/ainahanani
Twitter = https://www.twitter.com/ainahnani
Ask.fm = http://www.ask.fm/AinaHanani
Myspace = http://www.myspace.com/hanani_aina
Instagram = @ainahnani
Tumblr = http://ainahanani.tumblr.com

Ada orang kata tak kenal diorang berdua ni? katanya! tak kenal ,, habis kena carut ngan aku kat twitter

nanti bahahha ,, perlu eih?  ding dong ,,, Follower(S) awesome 

hari tuh aina ada lah lawat blog buruk ini bhahah thanks^^v  

buat masa ini follower's aina hanani 

1770 follower's site nak follow aina? meh tekan sini     <- sini tau


manakala  Faqihah Husni punya follower's
9262 <- saya follower's ke number ini bhahah hancur bm 

sorry nak follow qihah kena lah pergi blognya

 http://www.faqihahhusni.com 


blog diorang sememangnya blog superstar ! wuyoo ni macam review blog je 
hehehehhe :3 okaylaa nak siapkan header ni ,, agak puas hati gosip ttg diorang ni.

yang ikhlas ..... paan ,, ASSALAMUALAIKUM 

p/S:  mohon qihah dan aina tak terasa eih? heheheh

3 comments:

Faqihah Husni said...

amboi2.. thanks review :)) awak pun superstar jugak :)

Aina Hanani said...

Woah, rajinnya nak buat entri pasal Aina dengan Qihah. Syukran Jiddan ya akhi. Terharu nih. In Sha Allah, kalau ada masa Aina buat pula ya entri untuk Farhan. :"D

farhan irfan said...

heheh thanks qihah , aina hope happy baca entry ni :)